Anbefalinger

Anbefalinger

Det siger nogle af de dejlige mennesker, der har stået foran mit kamera

Anette & Rolf - bryllup


Kæreste Photo by Landini.


Ville ønske at ord rigtigt kunne dække den taknemmelighed, vi føler – det bliver svært, for vi er dig så uendeligt taknemmelige!


Vi ville i første omgang slet ikke have en fotograf til vores bryllup, da vi begge ikke bryder os om at blive fotograferede, men blev alligevel enige om at vi kunne prøve at indhente et tilbud i en bryllupsfotograf-gruppe på Facebook – det var jo trods alt vores bryllup! Skrev specifikt vores ønsker og fik mange tilbud, men der var kun ET, der var interessant – og det havde ingenting med prisen at gøre (som for øvrigt var yderst favorabel!), det var slet og ret ”Feeling”. Vi skrev frem og tilbage med Stineaja og vi vidste at det var hende, vi ville have som fotograf, hvilket blev bekræftet 100% ved vores første møde! Spruldende fuld af ideer og dejligt imødekommende mod vores egne – det kunne kun blive et godt samarbejde! For det er det, det handler om – samarbejde, for hvis fotografen ikke kan samarbejde, føle JER og få jer til at føle tilpas, så kan man lige så godt smide pengene i skraldespanden...


Vi fik SÅ meget; de dejligste billeder af os ”ikke-fotograferings-elskende” mennesker – Stineaja fik os til at ligne en million! Samtidigt fangede hun alle de specielle øjeblikke og alle vores dejlige gæster fik taget skønne par-billeder,som vi har brugt som en lille gave i vores takkekort. Ektra god service var den meget hurtige levering af vores billeder!


Vores hjem er nu fyldt med små og store fremkaldelser af de smukkeste billeder, som varmer hjertet og får os til at mindes vores livs bedste dag – vi kan aldrig takke dig nok sødeste Stineaja!


De kærligste hilsner og varme tanker fra Anette & Rolf
Mie & Morten - bryllup

Kære Photos by Landini

Tusind, tusind tak for en helt fantastisk oplevelse. Vi kunne ikke ha’ ønskede os en bedre fotograf end dig, i forbindelse med vores bryllup.


Vi vil give dig, de aller bedste anbefalinger, til alle der skal bruge en fotograf. Det var ikke kun os der syntes, at du gjorde det fantastisk, flere af vores venner / gæster har rost dig meget, både for din personlighed og dine fantastiske billeder, da de så dem.


Intet andet end ros og gode ord herfra. Vi har virkelig intet dårligt at sige. Du var forberedt, kunne lynhurtigt fornemme hvad vi ville og ikke ville, du havde bare styr på det HELE. En kæmpe fornøjelse, at have dig som fotograf. 

De bedste hilsner fra Morten & Mie.


Mette og Martin - bryllup


Det var slet ikke meningen at vi skulle have taget bryllups billeder men heldigvis kort før brylluppet tænker jeg ej det skal vi da.


Efter lidt søgning her og der indhenter jeg et tilbud fra Stineaja.


Jeg bliver ringet op på en aftalt tid og har den mest fantastiske samtale om bryllup ideer ja og om livet. Det var sådan en behagelig samtale at jeg begyndte at glæde mig til at få taget billeder - mig som slet ikke er til billeder.


Vi aftaler at mødes et sted det betyder meget for os. Vi går rundt i Hedeland og finder steder hvor billederne skal tages, snakker om hvordan man kunne gøre sådan og sådan. Vi har en fantastisk kemi og aftaler at tage op og se kirken hvor det hele skal ske.


Efter vi har kigget snakket og grinede en masse bliver vi enige om vi lige kan tænke om der er andet vi skal tænke på.


Inden dagen oprendte havde vi fået tilsendt en køreplan så jeg vidste hvordan det hele skulle være og hvornår.


På selve dagen kom Stineaja og tog billeder mens jeg gjorde mig klar. Bagefter tog hun i kirken og fangede min mand inden og mine børn. Billeder som bare er så dejlige at se efter.


I kirken havde jeg så god en fornemmede i maven hele tiden / jeg havde været så nervøs for at skulle være i sådan en stor kjole. Men Stineaja sad hele tiden og smilede til mig at alt var helt i orden.


Jeg havde et kæmpe ønske om et billede af alle vores gæster ved kirken dette fik jeg og mere til. Stineaja fik alle gæsterne til at lave sjove ansigter på en gang. Det er bsre så skønt et billde!


Efter kirken kørte vi til vores aftalte sted i Hedeland, Stineaja lå på knæ trods dårligt vejr og ødelagde sine strømpebukser med et smil for at få det mest perfekte billeder. Vi legede grinede og havde det så skønt med at få taget billeder. Så fantatsisk! På vejen tilbage til receptionen kørte Stineaja ind og købte nye strømpebukser. Vi er stadig så imponeret over ddt overskud hun udviste.


Til receptionen var det som om Stineaja vat en del af hele familien og vi bemærkede hende ikke. Hun fik fanget så mange skønne øjeblikke som vi som par ikke nåede at se.


Under hele festen var Stineaja i gang med sit kamara uden nogen oplevede det , Stineaja vidste også hvilke billeder og stemninger som jeg rigtig gerne ville have foreviget.


Jeg er stadig så glad for at Stineaja havde tid til at tage vores bryllups billeder den dag. Det gjorde vore dag så fantastisk !